skip to Main Content
Božićni Koncert U Odžaku

Božićni koncert u Odžaku

Radujte se narodi

Božićni koncert  duhovne glazbe održan je u Odžaku 12. 12. 2021. u Crkvi glavosjeka sv. Ivana Krstitelja u organizaciji Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten. Na koncertu je nazočio veliki broj članova i prijatelja Udruge Prsten i pučanstva Odžaka koji su uživali u predivnim božićnim pjesmama. Izvedene su hrvatske, europske i svjetske najpoznatije i najpopularnije pjesme koje su nam utkale vjeru, nadu i ljubav.

U godini koja prolazi, posebna je radost da se može organizirati božićno ozračje uz koncerte, obiteljska druženja i sve ono što nam je nedostajalo, a čega je prije bilo u izobilju.

Mjesec prosinac koji nam oslikava zimu, koji nam najavljuje jedno od najljepših razdoblja godine, advent kao pripremu za najradosniji rođendan našega Malenoga koji veseli sve generacije. Rođendan koji u nama budi da budemo poklon jedni drugima, zagrlimo svoje najdraže, podarimo mir svim ljudima, nekoga okitimo ljubavlju, svjetlom i pjesmom koja će biti kao zvijezda Betlehema.

Takvu božićnu radost s nama su podijelile glazbenice iz Zagreba Veronika Hardy – sopran, Martina Đurđević – mezzosopran i Ljubica Vuletić – klavir/orgulje.

Koncert koji nas je podsjetio na lijepe uspomene, one koje su nam izmamile osmijeh na lice i radost u srce pred stazom novoga života kojim treba koračati.

Back To Top