skip to Main Content
Članice Ogranaka KŽ HNŽa  Su U Ovo Korizmeno Vrijeme Organizirale I Završile Humanitarnu Akciju

Članice Ogranaka KŽ HNŽa  su u ovo korizmeno vrijeme organizirale i završile humanitarnu akciju

Članice Ogranaka KŽ HNŽa  su u ovo korizmeno vrijeme organizirale i završile akciju “Pomoć Udruzi Vedri osmijeh Mostar”.


Upriličena je posjeta njihovom objektu u Rodoču, uručena donacija uz prigodno  druženje sa štićenicima i osobljem Udruge.

Predsjednica, gđa Danijela Kegelj, je predstavila djelivanje Udruge, postignuća ali i poteškoće sa kojima se susreću u svom radu.
Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama, postoji već 20 godina, a zadnjih 10 godina organizira dnevni boravak za mlade iznad 18 godi

Njihova Vizija je da mlade osobe s invaliditetom što više osposobe za samostalan život i rad i pokažu sve šta mogu, usprkos svome invaliditetu. 
Druženje u prostorijama Udruge je prošlo u ugodnoj atmosferi, uz kolače i kavu; prstenovke su pokazale razumjevanje i empatiju prema štićenicima, sretne i ispunjene osjećajem da čine dobro djelo i pomoć  onima kojima je to zaista potrebno.
Za iskazanu potporu Ogranaku KŽ HNŽa je uručena Zahvalnica.

Akciji se pridružila i mlada poduzetnica iz Mostara, Ana Ljubić, darivajući Udrugu jastucima od heljdinih ljuskica iz proizvodnje u svojoj firmi Pulvinaris.ba.

“Ne daruje onaj koji ima već onaj koji ima srce puno ljubavi.”

Back To Top