skip to Main Content
Ogranak Kluba žena HNŽa UBHH Prsten Organizirao Je 23. Studenog U Hotelu Mostar U Mostaru Predavanje Na Temu, “Stres I Suočavanje Sa Stresom”

Ogranak Kluba žena HNŽa UBHH Prsten organizirao je 23. studenog u hotelu Mostar u Mostaru predavanje na temu, “Stres i suočavanje sa stresom”

Predavač je bila dr. sc. Anita Begić, pročelnica studija obiteljskog rada na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.Iskazan je izniman interes za ovu općeprihvaćenu i univerzalnu temu posebice interesantnu za žene.
Predavanje je otvorila članica Ogranka, Ana-Marija Dedić pozdravljajući  dr.sc. Anitu Begić i nazočne na predavanju.
U pozdravnom dijelu navedenog skupa, nazočnima se obratila predsjednica Ogranka pozdravljajući i zahvaljujući prstenovkama i gošćama na iskazanom interesu za pomenuto predavanje. Članicama je preporučila da se aktivno uključe u obilježavanje nadolazećeg Adventa u Gradu Mostaru i da na taj način iskažu “snagu zajedništva” koja je u ovim vremenima prijeko potrebna.
Dr.se. Anita Begić je na vrlo zanimljiv način prezentirala temu o stresu i suočavanju sa stresom. Nazočne žene su aktivno sudjelovale u “seansi opuštanja” te u nastavku  komentirale predmetnu temu i postavljale pitanja.
Nakon predavanje uslijedilo je zajedničko druženje u Hotelu Mostar, uz toplo gostoprimstvo domaćice, prstenovke Mirjane Vidačak.

Back To Top