skip to Main Content
Predsjednik Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten“ Marijan Klaić Održao Je Sastanak Sa Predsjednikom Hrvatskog Kulturnog Društva “Napredak” Dr. Sc. Nikolom Čičom

Predsjednik Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten“ Marijan Klaić održao je sastanak sa predsjednikom Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” dr. sc. Nikolom Čičom

Predsjednik Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata „Prsten“ Marijan Klaić održao je sastanak u ponedjeljak, 13. srpnja sa predsjednikom Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” dr. sc. Nikolom Čičom u prostorijama Središnje uprave u Sarajevu.

Sastanku su nazočili i počasni predsjednik Udruge Zdenko Vukić te član Središnje uprave HKD Napredak Josip Nikolić.

U srdačnom i ugodnom razgovoru čelni ljudi Napretka i Prstena su razgovarali o budućoj zajedničkoj suradnji. Posebice je naglasak stavljen na organizaciju zajedničkih programa na kulturnom, znanstvenom i humanitarnom planu, kao i mogućnostima pomaganja i stipendiranja đaka i studenata.

Tijekom sastanka govorilo se i o Udruzi “Prsten”, njenim aktivnostima, te budućim projektima koje ova Udruga ima, ali i o vrijednostima i tradiciji koju ima HKD Napredak kako danas tako i kroz svojih 118 godina djelovanja.

Ovom prigodom predsjednik dr. Čiča uručio je predsjedniku Klaiću monografiju “HKD Napredak 1990. – 2015.” posvećenu bogatoj aktivnosti Društva tijekom 25 godina.

Back To Top