skip to Main Content
U Brčkom Održana 5.sjednica Predsjedništva Upravnog Odbora UBHH „Prsten“

U Brčkom održana 5.sjednica Predsjedništva Upravnog odbora UBHH „Prsten“

Održana 5.sjednica Predsjedništva Upravnog odbora UBHH „Prsten“

Dana  10. rujna 2020.godine, održana je 5. sjednica  Predsjedništva Upravnog odbora UBHH Prsten u Brčkom, uz poštivanje epidemioloških mjera.  Za održavanje sjednice korištena je dvorana  Gradske vijećnice, povijesne građevine iz austrougarskog vremena u kojoj su osigurani  epidemiološki uvjeti za održavanje sjednice u zatvorenom prostoru. Na sjednici je razmatrana realizacije aktivnosti iz Programa rada Udruge Prsten za tekuću godinu u otežanim uvjetima, zbog pandemije Korona virusa.

Zaključeno je da se nastavljaju aktivnosti predstavljanja Udruge Prsten u sredinama gdje to do sada nije realizirano sa ciljem novih učlanjenja pravnih i fizičkih osoba i osiguranja uvjeta za razvoj organizacijskih struktura Kluba poduzetnika, Kluba žena, Kluba znanstvenika i Kluba mladih. Donesena je Odluke da se, nakon dva odgađanja zbog Korone,  sredinom listopada organizira „Skup poduzetnika“ na Kupresu, a u studenom održi   u Vitezu  „Večer folklora u Prstenu“ .

Zaključeno je da se odmah pristupi  aktivnostima prikupljanja novčanih sredstava, koja će biti dodijeljena kao jednokratna financijska pomoć izvrsnim studentima, za studiranje u narednoj studijskoj godini.

 

Back To Top