skip to Main Content
Udruga Prsten U Suradnji S Caritasom Pomaže Najpotrebitijima

Udruga Prsten u suradnji s Caritasom pomaže najpotrebitijima

Na samom početku Adventa članice Udruge Prsten-Ogranak Kluba žena iz HNŽ-a izrazile su želju i namjeru da sudjeluju u tradicionalnoj Caritasovoj adventskoj akciji „Ljubavni paket“ i tako pomognu onima kojima je potrebna i kojima je akcija namijenjena.
Želju su ispunili i ostvarili kada su u prva dva tjedna Adventa dobrovoljnim novčanim prilozima od svojih članova prikupili iznos od 2.200 KM. Ovaj prilog, zajedno sa naljepnicama i čestitkama Udruge Prsten, uručen je ravnatelju Caritasa Mostar don Željku Majiću.
Prikupljenim novcem kupljene su osnovne namirnice od kojih će se izrađivati ​​paketi i dijeliti korisnicima Caritasa, uglavnom starijim i usamljenim osobama koje se zbrinjavaju kroz Caritasov projekt Kućna njega.
Don Željko je zahvalio članicama Prstena na angažmanu i konkretnom zalaganju.
Ovo nije prvi put da članice Ogranka Kluba žena HNŽa  surađuju s Caritasom. Na samom početku svog djelovanja u lipnju 2020. godine članice Ogranka pokrenuli su akciju Pomoć mostarskom Caritasu i prikupili solidan svotu  novca za potrebite o kojima skrbi Caritas.

Caritas Mostar se ovom prilikom zahvalio članicama Udruge Prsten što su svoj duh, srce i ruke ispunili ljubavlju i pomogli da radost dođe u mnoge domove i srca u nevolji.

Back To Top